PALVELUT

LYHYESTI PALVELUISTA

Työskentelen työterveyspsykologina Lääkärikeskus Aavassa Turussa, jossa otan vastaan myös yksityisasiakkaita psykologin vastaanotolle.

Tarjoan valmentavaa työnohjausta ja muita hyvinvointipalveluita Turun alueella tai etäpalveluna.

Tutustu minuun lisää täältä ja ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voin vastata sinun tai yrityksesi tarpeisiin.

VALMENTAVA TYÖNOHJAUS

Työnohjaus on työn kehittämisen ja työssä kehittymisen väline. Työnohjauksen avulla ohjattava yksilö tai ryhmä kasvaa ammatillisesti ja vahvistaa omia voimavarojaan. Valmentavana työnohjaajana tehtäväni on auttaa asiakasta itse oivaltamaan ja löytämään ratkaisuja työn haasteisiin. Työnohjaus on aina tavoitteellista toimintaa.

Työnohjausprosessi toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja asiakkaana voi olla joko yksilö tai ryhmä. Lue työnohjauspalveluistani lisää täältä!

PSYKOLOGIN PALVELUT YKSILÖLLE

Otan vastaan aikuisasiakkaita Lääkärikeskus Aavassa Turussa. Voit tulla vastaanotolleni esimerkiksi uupumuksen, elämän muutosten, unettomuuden tai lievien ahdistus- ja mielialaoireiden vuoksi. Tapaamisten aikana autan sinua löytämään keinoja vaikeiden asioiden ja tunteiden käsittelyyn sekä vahvistamaan omia voimavarojasi.

Älä epäröi hakea ammattilaisen apua jo varhaisessa vaiheessa. Itsemaksavana asiakkaana et tarvitse lähetettä päästäksesi vastaanotolleni.

Palvelun hinta määräytyy Lääkärikeskus Aavan hinnaston mukaan. Varaa aika lähivastaanotolle tai videovastaanotolle Aavan ajanvarauksen kautta.

HYVINVOINTIA

YRITYKSILLE

Tarjoan koulutus- ja valmennuspalveluita yrityksille ja yhteisöille. Osallistavien koulutusten teemoja voivat olla esimerkiksi palautumisen vahvistaminen, työn kuormituksen säätely, ammatillinen vuorovaikutus tai esihenkilön työssä jaksaminen. Koulutus on mahdollista räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!